STS Administratie en Advies

Boekhouding en Belastingen voor ZZP'ers

Ik ben Stefan Schaaphok en heb STS Administratie & Advies opgericht eind 2014. 

Na ruim 10 jaar ervaring in de financiële en ICT sector heb ik destijds besloten om naast mijn vaste baan mijn eigen administratie en advies onderneming te starten.

Vanuit mijn eigen zaak spring ik op informele wijze in op het groeiende aantal ZZP’ers. Nederland telt vandaag de dag ruim één miljoen zelfstandige ondernemers zonder personeel. Van al deze ZZP’ers wordt naast hun vakinhoudelijke kennis ook administratieve alsmede fiscale kennis gevraagd. 

Ik wil de ZZP’ers ondersteunen die niet over deze kennis beschikken dan wel niet over deze kennis willen beschikken.  Zo kunnen zij zich volledig richten op hun vakgebied.


Mijn pakket aan dienstverlening bevat dan primair boekhouding, de periodieke aangiften omzetbelasting en het indienen van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Waar nodig aangevuld met het begeleiden en adviseren van een breed scala aan zakelijke aspecten welke komen kijken bij een gezonde bedrijfsvoering.

STS ondersteund ZZP'ers met een eenmanszaak. Anders juridische structuren zoals (denk aan een BV of NV) waarbij vennootschapsbelasting bij komt kijken zit niet in mijn dienstverlening.  


 
Map